maanantai 29. joulukuuta 2014

Meirän kodin keittiö ja olkkari

Aattelin esitellä vähän meidän kotia, loput tulee sitten kun  saadaan valmiiks esittelykuntoon. Varmaan uuden vuoden (uusivuoden? uudenvuoden?) jälkeen kun ollaan siivottu. Hehee.

Asutaan siis Vantaalla 52,5 neliön kaksiossa tälläisessä joulukuussa valmistuneessa kerrostalossa. Tää on todella kiva ja tykkään siis tosi paljon. Ei varmaan mikään kämppä oo ennen tuntunut näin kodilta, vaikka Nekalassa ja Tallinnassakin mulla oli tosi kivat kämpät. Tää pysyy kummiskin enemmän siistinä, kun on tollanen oma kodinhoitaja..

Meillä on ihanan avara keittiö. Mahtuu kaks ihmistä häärään kerralla sinne ja tekemään ruokaa. Ostettiin Ikeasta uus ruokapöytä (ja parit tuolit) ja matto sekä led-lamppu. Näyttää mun mielestä tosi kivalta. Noi lampaantaljapehmusteet on Jyskistä kun ne joskus oli tarjouksessa. Hitto kun niitä ei myydä enää, haluisin kaks lisää jos joskus ostetaan vielä kaks tuolia. Jos halutaan vaikka pitää jotain illalliskutsuja. Eilen ostin kaitaliinan, koska meillä oli tabletit ja Joonas siirsi ne aina ruokailun ajaks pois. Niin päätin, että päästään helpommalla pelkällä kaitaliinalla. Näyttää kivalta!




Joonas halus sisustuselementiks jonkun reseptin kehyksiin ja meikä valitsi ranskanleivän reseptin. Ja teinkin sitä eilen. Joonaksen kommentti: "Ihan täydellistä leipää. Miks sä käskit mun maistaan sitä kun nyt mun vaan tekee mieli sun leipää?"

Tässä näkyy vähän paremmin toi keittiön malli. Ja kaapit, joista yks ylläri ylläri taas auki.. Eikun näköjään kakskin! Ja sitten toi keinutuoli. Ollut iäisyydet vailla tarkoitusta Nokialla olohuoneessa, iskä oli heittämässä sen takkaan, mutta pelastinkin sen julmalta kohtalolta ottamalla sen meille! Aivan upee! Tuolla alla vaan on sellanen ei niin upee retro verhoilu jonka peitin taljalla. Works.
 Ja siinä meidän olkkari. Ostin Tarjoustalosta tarjouksesta (tarjoushaukka) Vallilan verhot 15 eurolla. Ostin myös toiset, mutta ne on makuuhuoneessa. Sohva on Joonaksen vanha jossa me nukuttiin koko kesä. Ei ollu varaa ostaa uutta sohvaa niin otettiin toi. Ihan hyvin se vielä toimii, mutta uuteen kämppään tulee sitten uus sohva. Toi mattokin on vaan siihen asti kunnes meidän talous tokenee.


6 kommenttia:

  1. kivannäkönen kämppä kyllä. Miten muuten oot tykännyt asua vantaalla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! No ihan hyvin, vaikka ei mikään tota Tamperetta voita.. En olis kyllä ikinä uskonu muuttavani pk-seudulle mutta eipä tässä Vantaassa mitään vikaa oo :)

      Poista
  2. Kiva et kirjottelet taas! :)

    VastaaPoista
  3. Ikävä postauksia!! :)

    VastaaPoista
  4. Kannattaa ehkä laittaa koko blogi pakettiin tällä tahdilla... T: Harmistunut lukija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, en tiennyt, että jotain oikeesti edes kiinnostaa mun jutut! Mutta siis joo, en oo ollut koneella lähes ollenkaan viimeseen kuukauteen niin luonnollisesti ei oo blogikaan auennut. Mutta kohta kuuluu taas!

      Poista

thanks