lauantai 7. helmikuuta 2015

Kop kun kaaa

Howdyy!

Anteeksi kovasti tästä hiljaiselosta. Ei vaan oo ollu energiaa keskittyä mihinkään, vielä vähemmän tietokoneen avaamiseen. Mutta mutta. Nyt on todella tylsä oppitunti koulussa ja en jaksa kuunnella. 

Yksi maanantai, totaalisen kyllästyneenä tähän loskapaskasäähän, menin rantapalloon ja aloin selaamaan äkkilähtöjä. Kanariaa, Mallorcaa, ynnä muita paikkoja, missä lämpötila yltää ehkä juuri ja juuri 15 asteeseen. No thänk juu! Sitten löytyi, "Joonas! Suorat Finnairin lennot Krabille, 585€!" "Ei oo rahaa". No ei sitten, höh. Mutta jotenkin me sitten päädyttiin varaamaan ne lennot ja lähdettiin keskiviikkona, lopullisena kohteena Koh Lanta. Päätettiin olla vain viikko, koska muuten en olis päässy ensimmäisille tunneille koulussa.

Joonaksen ystäväpariskunta asuu Koh Lantalla, niin he saivat halvalla meille siistin bungalowin omansa vierestä ja näyttivät meille paikkoja. Vuokrattiin myös skootteri. Käytiin syömässä ja uimassa eri paikoissa joka päivä. Ja se ruoka, oi helvetti, miksei ne Suomessa osaa tehä yhtä hyvää thaikkuruokaa? Yritettiin Joonaksen kanssa tehä tossa yks päivä katkarapuja ja kasviksia oisterikastikkeessa ja tuloksena oli vaan yrjön makunen ruoka. Joonas kyllä tykkäs, mutta mä en.


Eniveis, sunnuntaina, kun oltiin ensin käyty syömässä Same Same ..but different -raflassa, mentiin uimaan yhden resortin omalle rannalle. Tulos? Siellä räpiköidessä potkaisin kiveen tai koralliin ja sain aikaan haavan. Nostin jalan pintaan ja jouduin paniikkiin. Aloin uimaan rantaan ja kiljuin Joonasta auttaan. Muut lähti etsiin sieltä resortista ensiapuvälineitä. Sitä verta vaan valui ja valui ja valui.. Onneks ei ollut haita lähistöllä, oisin varmaan nyt ilman jalkaa. Onneks sieltä rannalta löytyi ranskalainen hoitaja joka toimitti ensiaputoimenpiteet mun jalalle. Sanoi, että täytyy mennä lääkäriin ja tikata kun haava oli niin syvä. Siitä sitten vaan kauheeta kyytiä skootterilla South Lanta Medical Clinicille joka oli kiinni. Silti aivan ihanat hoitajat otti mut sisään ja tikkas mun jalan. 5 tikkiä, jäykkäkouristusrokote ja kasa pillereitä päälle. Illalla palattiin takaisin lääkäriin ja  sain lääkäriltä vielä ihania pinkkejä kipulääkkeitä. Tuomiona: ei uimista. 


Mä sitten tyydyin vaan rannalla istumiseen, kun muut polski. Yks aamu päätin vähän viilentyä ja menin perse edellä ja jalat rantaan päin istumaan siihen rantaviivalle ja se oli very big mistake. Siinä oli köntsät housuissa - kirjaimellisesti. Tosin vaan hiekkaköntsät. No eikun suihkuun ja syömään.  Joka päivä piti käydä putsaamassa haava siellä lääkärillä ja tokavikana päivänä sain luvan mennä uimaan muovipussi jalassa. No eipä se muovipussi mitään auttanut ja piti heittää siteet ja kaikki pois kun oli ihan märkänä ja piti kuivatella auringossa.

Joka tapauksessa, vaikka jalka oli paketissa, enkä vieläkään pysty pitään kenkää kunnolla jalassa, oli tosi ihana ja rentouttava loma. Ei riidan riitaa edes meillä äkkipikaisilla rakastajilla. Mutta nyt on arki taas ja koulu tosiaan alkoi. 

3 kommenttia:

  1. Auts! Onneksi sait hoitoa heti :) Ja arvaa vaan tuliko matkakuume nyt itellekin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Ja onneks otettiin lähtöpäivänä vielä matkavakuutus niin ei tarvinnut ite maksaa :) Joo, teki kyllä hyvää, vaikka oli vaan viikon matka. Seuraavaa odotellessa..

      Poista
  2. "Äkkipikaiset rakastajat" XD en kest teitä ihanuudet <3

    VastaaPoista

thanks