keskiviikko 6. elokuuta 2014

Queen's homma etenee mut taakka ei kevene

Moi!
Terveisiä Riihimäeltä. Täällä meitsi asustelee suurimman osan elokuusta. Päätin, että en tee työvuoroja Tokmannilla enää elokuussa, kun haluun olla mahdollisimman vähillä stressitasoilla nyt. Stressaa jo muutenkin ihan tarpeeks toi vaihto ja se, että miten mun ja poikaystävän suhde tulee sen ajan kestään. Miekkonen on töissä niin tulin kirjottaan tätä kun ei oo muutakaan tekemistä. Ajattelin kyllä lähtee Hyvinkäälle Wok Kingiin sushibuffaan, koska en jaksa vaan hengailla täällä sisällä.

Mutta siihen asiaan! Sain valittua nyt kurssit ja tässä kuva mun weekly schedulesta:

:3 Ei kauheen rankalta näytä. Tän lukujärjestyksen perusteella meikästä tulee salileideilijä taas kun tunnit on just silleen, että sopii mun salillakäyntipreferenssiin. Eli aamupäivällä ennen tai jälkeen tuntien. Saan näistä siis 24 opintopistettä EBS:iin, normaalisti yhdessä lukukaudessa saa 30. Eli ei opinnot lykkäänny kun vain parilla kurssilla ja enköhän mä ne jotenkin hoida.

Varasin myös jo lennon New Yorkiin. Enää puuttuu lento NYC-Toronto ja sit junamatka Toronto-Kingston. Myös pakkaamista pitäis varmaan alkaa miettiä, koska lähtöön on enää vaan 3 viikkoo ja pari päivää. IIK!

2 kommenttia:

thanks