maanantai 9. maaliskuuta 2015

Viikonloppukuulumisia

Moukkis! Ekana, jos asutte Vantaalla tai sen lähistöllä, käykää Kirpputori Lanttilassa Jumbon vieressä ja ostakaa pöytä #419 tyhjäks! :) Superhalvalla mun ja Joonaksen vaatteita ja vähän muutakin roinaa ja koreja. Meillä on siellä pöytä 19.3 asti!

Lauantaina me käytiin katsastamassa Nrj Music Tour kun saatiin Jopsterin kaverin kautta liput sinne. Ei oikeen mun lempparimusaa siellä, mutta oli ihan kiva meikkaa pitkästä aikaa ja mennä sinne. Oli kiva myös nähdä niitä nuoria siellä tanssimassa ja pitämässä hauskaa, mieluummin kun jossain mäkin kulmalla örveltämässä. Elastinen oli kyllä mun lemppari. En ennen tykännyt siitä ja sen VoF:issa keikkumisesta tyhmä virne naamalla, mutta nyt sen positiivisuus on vaan helmi homma! Mikael Gabriel taas... Jotenkin niin olevinaan ja yrittää liikaa olla Asap Rockyn tyyppinen jenkkiräppäri. Ei toimi.

Tänään sunnuntaina piti alkaa maalaileen lavoja, kun piti olla aurinkoista mutta ei perskule ollut. Kävin sitten vaan kirppiksellä siistimässä pöytää ja viemässä lisää kamaa, ja muuten ollaan oltu vaan apaattisena kotona. Jos ei huomenna se aurinko paista niin lupasin jättää Joonaksen. No en oikeesti jättäis sitä ikinä, mutta se aurinko vois paistaa! Haluun jo partsin valmiiks! Naistenpäivän kunniaks Jopijoo oli myös ostanut mulle ruusuja ja Onnensanat. Ihana beibe, mutta ei tullu päävoittoo (lue: mitään voittoo) arvasta, joten höh.

Moimoiii! Aletaan kattoon The Judgee. Oon ruikuttanu jonku kuukauden, että voitaisko kattoo se ja nyt vasta suostu.

4 kommenttia:

  1. jes, noi eurolavat!
    Ja todellaki lähen käymään tänään jo lanttilassa tsekkaa sun pöydän! :D

    VastaaPoista
  2. mistä oot hommannu noita eurolavoja? :)

    VastaaPoista

thanks