torstai 4. joulukuuta 2014

Huomio huomio!

Missä mää oon ollu?


Noh, on ollut niinsanotusti vähän meininkiää! Joku on ehkä instagramista nähnyt, että huppistakeikkaa, en ookkaan enää Kanadassa. Juuh, muistatteko kun kerroin huimauksesta ja oksetuksesta jne? Eipä johtunut huonoista silmälaseista, vaikka ne tosiaan oli huonot ja nyt elämä on taas kirkkaampi kun päässä koristaa Versacet. Oireet jatku ja aloin oleen epätoivonen. Mikä mua vaivaa? Onko mulla kilpisrauhasen vajaatoiminta kun ei oo menkkojakaan näkynyt pariin kuukauteen taas (not pregnant – turha luulla)? Noh, sitten kun alettiin asentaan lämpöö kämppään niin käskettiin kattoon patterin alle, että onko vuotanut vettä. Samalla löysin sitten jotain mustia pilkkuja sieltä! Näytti ihan homeelta ja käskin talonnaisen kattoon, kielsi et on hometta. Pyysin kuitenkin varmistaan niin se käski rakennusmiehen tulla kattoon. Molemmat kielsi ”jooo, toi on vaan värjääntynyttä puuta, reaktio puun pinta-aineen ja _veden_ kanssa. Katoin tarkemmin ja otin kuvat niin kyllä siinä sitäkin oli, mutta enimmäkseen hometta. Päätin hankkii varmuuden ja lähetin näytteet jonnekin laboratorioon Missisaugassa, makso 100 dollaria, mutta koska mun terveys oli kyseessä, maksoin sen ihan mielelläni. No homettahan se olikin!


Sitten piti miettiä, että mites nytten toimitaan, ja kauhujuttujen netistä lukemisen jälkeen päätin, että lähen kotiin, Suomeen. L Harmitti ihan kamalasti ja harmittaa vieläkin, mutta en haluu astmaa! Ellei mulla sitten jo oo se, meinaan oon nyt Joonaksen äidin koiralle allerginen, ja se on bichon frisee jonka ei pitäis ees aiheuttaa allergiaa. Mutta nyt käyn yhen kurssin etänä ja toisen Helsingin ebsissä loppuun. Muutettiin maanantaina Joonaksen kanssa Vantaalle ja täällä laitetaan sitä kuntoon. Paras asunto missä oon ikinä asunut! Ja parhaan miehen kanssa. J Elämä ei kaikesta huolimatta vois olla paremmin! Nyt on niin paljon kaikkee, ettei oo ehtinyt kirjottelemaan. Vasta nyt sain netinkin toimiin tässä mun koneella. Pääsin töihinkin osa-aikaseks, niin ei rahat toivottavasti lopu.

8 kommenttia:

  1. Oho, aika hurjaa!
    Mutta tervetuloa Vantaalle ;) Missä päin majailette, jos saan udella?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihan rekolan aseman vieressä :)

      Poista
    2. eikä, saatan ehkä jopa törmätäkkin suhun sitten... :D

      Poista
  2. Ihana oli kuulla sinusta! :) Harmittavaa vaan toi homejuttu, ja se ettei voitu asiaa myöntää vaikka ihan takuulla tiesi kyllä sen olevan hometta :/ Eikö sulla ollut mahdollisuutta vaihtaa asuntoa sitten vai koitko vaan helpommaksi lähteä? :) Ei ole pakko vastata. :) Onnea uuteen kotiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eipä ollut oikeestaan mahdollisuutta, kun toikin kämppä oli kerralla maksettu koko lukukaudeks. Ja samalla meni vähän maku ja koin, että nyt pitää lähtee :( Mutta kiitos! :)

      Poista
  3. Hello! Taisin kysyä tästä jossain aiemmassa postauksessa johon google mut heitti, mutten enää löytänyt vastausta. Eli eli, olisin aikas varmasti saamassa paikan EBS:sta. Haluaisin tosissaan opiskella kauppatieteitä, mutta Suomen lukurumba on poissuljettu ajatus enää käydä läpi.
    Hirveän ristiriitaista juttua vaan kuulee, tai no, lähinnä Suomen päässä irvaillaan että kandin paperit sieltä on sama/huonompi juttu kuin tradenomin paperit amk:sta.

    Mitä mieltä oot tästä? Tiedätkö onko valmistuneet/maisteriin jatkavat päässeet hyvin eteenpäin/työllistyneet? Mulla olisi haaveena tehdä kandiin ja sitten lähteä johonkin kauemmas tekemään maisteri :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan saman arvoinen kun Suomen kauppakorkean! Oon kuullut myös samaa, mutta kauppalehden artikkelissa sanottiin, että ne on ihan samat. Helbus tms ei oo sama. Mä en tunne kun yhden valmistuneen ja se ainakin pääsi Suomeen ihan normiyliopistoon opiskelemaan maisteriks. Mulla ei ainakaan oo mitään stressiä työllistymisestä, kunhan vaan on kunnianhimoa niin pääsee minne vaan.

      Ja sellainen sivusto on jossa vertaillaan eri business schooleja ympäri maailmaa niin EBS oli esim korkeemmalla kun Vaasan kauppakorkea. Ja Kanadaankin pääsee ystäväkouluks vaan arvostetut yliopistot ja siellä oli ebs ja suomesta vaan kaks koulua ja Tallinna Ülikool ei ollut ollenkaan. Joten no problem ;)

      Poista
  4. Kiitos paljon vastauksesta! :-)

    Joo alkanut vaikuttaa siltä, että suurimpana ongelmana on suomalaisten negatiivisuus/kateus, kun pitää tollaista huudella heti kun joku lähtee ulkomaille kouluun!

    VastaaPoista

thanks