lauantai 30. elokuuta 2014

Haikeita lentsikkakuulumisia

Mooi! Tässä kirjotan lentokoneesta kun no eipä oo muutakaan tekemistä. Tää postaus pääsee tosin julkaisuun vasta sitten, kun on netti. Kolme tuntia lentoa takana ja viis ja puoli vielä edessä tänään. Sitä ennen oli kyllä lento Helsingistä Tukholmaan. Mun tuurilla tää on taas joku vuokrakone eikä ole wifiä eikä viihdenäyttöö niinkun piti. Tietokoneesta loppu jo akku ja en ehtiny ostaan Tukholman lentokentältä ees vesipulloo joten oon janoissani!! Yritän kohta saada unta, että mielenterveys säilyy yön yli kentällä venaillessa.


Voi huhhuh kun nyt jo tuli ikävä Joonasta. Oon pakokauhun vallassa suunnilleen täällä. Tuun maitojunalla heti takasin, en pysty en kykene! Pieni shokki, kun on yli kolme kuukautta ollu melkein koko ajan toisen kanssa. Ja ei pitänyt edes ihastua.. Miten mä kestän yli 3,5kk näkemättä ollenkaan? Voivoivoi kun meinaan vääntää koko ajan itkua täällä. PAKKO tosiaan saada sitä unta, etten mie ihan romaha. 

Ei ollu ilonen automatka lentokentälle..


Kummiskin, nyt tää reissu alko, saa nähä mitä tästä tulee! Vai tuleeko.. 

Edit. Enää 2,5h! En oo saanu nukuttua sekuntiakaan ja olo on ihan kauhee! Nyt vasta tajusin, että miten selkänojaa saa taaksepäin niin ehkä saan sit vikat 2h sitä unta palloon.. Täällä jaettiin nyt iltapalat, leipää ja jugurttii ja trippii! Oisinpa jo perillä... Vielä 23h..

1 kommentti:

thanks