lauantai 5. maaliskuuta 2016

Halvat ja hyvät meikit osa 1 - huulipunat

Heipparallaa!

Did you miss me? Jos jaksan, niin täytyy päivittää blogin ulkonäköä..

Mun ihanat kaverit yllytti mua kirjottamaan meikeistä ja ei mistä tahansa meikeistä vaan halvoista meikeistä! Nyt kun essence on pinnalla, niin on hyvä mainostaa myös muita halpoja meikkimerkkejä, ettei kaikki tyhjentäis vaan niitä essencen hyllyjä Tokmanneilla.. (Justiinsa kävin Vantaan Jumbon Anttilassa ja se hylly oli ihan tyhjä, pentele muijat (ja miehet jotka monesti meikkaa paremmin kuin minä)! Liittyessäni erääseen Facebookin kauneusryhmään lompakkoni on alkanut tyhjentyä huolestuttavasti; siksi onkin hyvä kertoa vinkkejä miten näyttää hyvältä vaikkei olisikaan varaa Macin tai Chanelin meikkeihin. Don't get me wrong; hyvältä voi näyttää myös ihan ilman meikkejäkin, itse tosin näytän herätessä kuolleista nousseelta rotalta joten kiitos meikkiteollisuus, että olet olemassa.

Essenceen tutustuin Kanadassa asuessani, ostin läheisestä drugstorestani kynsilakkoja, mutta en kyllä tykännyt laadusta. :l Ehkä ne on parantunut, koska nykyään niitä hehkutetaan paljon.

Tämän postauksen teema on siis huulipunat! Mä oon nyt pitkästä aikaa innostunut meikkaamisesta ja varsinkin huulipunista; mitä tummempi, sen parempi. Aloitin kuukausi sitten uudessa työpaikassa ja ne varmaan aina sisäisesti pyörittelee silmiään kun joka päivä tuun toimistolle yhä "erikoisemmin" meikattuna; harmaanruskeeta tai tosi tummanpunaista huulipunaa ja pinkit hiukset. Jos en olisi tässä työssä, varmastikaan en meikkaisi kuin pari kertaa viikossa, mutta nyt en halua zombin näköisenä olla siellä, koska meen joka aamu niin aikaisin töihin, että silmänaluset (muistatteko sen garnierin tms mainoksen, missä silmänalusia sanottiin silmän aluksiksi?) on mustemmat kuin kuolema.



1. Essence XXXL Longlasting Matte Lipgloss
Kyseinen huulipuna maksaa siis 3,89€ Siihen hintaan oikein hyvä huulipuna, mutta mataksi en kyllä voisi sanoa; ei tunnu kuivuvan ollenkaan. Mulla on yksi Kat von D:n mattahuulipuna ja ero on kyllä todella huomattava; KvD:sta ei irtoa mitään jos pussaa kättä ja essencestä jää huulen kuvat. Jotkut kuitenkin tykkää, ettei huulet tunnu kuivilta. Tämä on siis niille. Ostin tänään kokeiluun soft nude-värin ja siihen sopivan  huultenrajauskynän. Hinta yhteensä: 4,14€. Huh! Tällä hetkellä essenceä myydään useissa Tokmanneissa; täällä pääkaupunkiseudulla mm. Tuusulassa ja Helsingin Kaisaniemessä. Jumbon Anttila on myös ensimmäinen Anttila jossa myydään. kosmetik4less myy essenceä (ja wet n wildia). Essence ei muuten testaa eläimillä!


2. Wet n Wild Mega Last Lipstick
Nämä huulipunat taisin ostaa Kanadan Wal-Martista max parilla dollarilla. Jos et Seppälä-aikoina innostunut Wet n Wildista, nyt kannattaa! Ihan superhyvänlaatusia huulipunia ja luomivärejä (niistä myöhemmin) ihanan halvalla. Jos olet menossa Lontooseen, kyseistä merkkiä saa Primarkista ja USA:ssa varmaan monista hypermarketeista? Ainakin Wal-Martista. Myös tuolta edellämainitusta kosmetik4lessistä. Tämä kyseinen huulipuna kestää oikeesti todella hyvin ja ihanan mattanen lopputulos. Nyt on ollut huulilla joku 5 tuntia ja on syöty piffiä ja jäätelöä ja leipää ja yhä vaan pysyy! Wet n Wild on myös cruelty free eli ei testaa eläimillä.
Tässä mulla on sävyä Cinnamon Spice ja tuo toinen väri on Don't Blink Pink.

3. NYX soft matte lip cream
Nää on mulle ihan uusi tuttavuus, vaikkakin NYX:in laadukkuudesta oonkin ollut tietoinen jo muutaman vuoden tilattuani sitä netistä joskus. Nämä ovat siis kanssa nestemäisiä mattahuulilakkoja, mutta mielestäni parempilaatuisia kun nuo essencen. Peittää ihan hyvin ja "mattautuu" hyvin, mutta hieman miinusta levitettävyydestä; jotenkin klimppinen. Pysyy kuitenkin tosi hyvin! Nyxiltä on lanseerattu nyt myös Lip Lingerie huulipunamallisto, jota on kehuttu tosi paljon. Pitänee ehkä joskus koittaa. Oon kyllä hetkeen ostanut ihan tarpeeksi meikkejä ja yritän pitäytyä ostamasta turhia meikkejä. Nää huulipunat maksoi joku 6€ kipale!

NYX:iä saa tilattua mm. Bootsista (käyttää UPS:ia, joten jos et ole kotona usein, tilaa ennemmin vaikka työpaikan osoitteeseen, itse jouduin tappeleen sikana sen kanssa, että sain tilaamani meikit) ja ebayn myyjiltä beautyjoint ja lahappysavings. Helsingin keskustan jossain Anttilassa myös myydään jonkin verran kyseistä merkkiä, mutta hinnat on saanut sitten sellasen Suomi-lisän, (about 10€ lisätty joka tuotteeseen) että en suosittele sieltä ostamaan muuta kuin hätätilanteessa!

Ylemmässä mulla on sävyä Copenhagen ja alemmassa reunoilla Transylvania ja keskellä jotain Isadoran surkeeta nudepunaa. :D

Tässä nämä mun käyttämät halppishuulipunat, oisko teillä mulle jotain muita vinkkejä? Ja mitäs muuta mulle kuuluu? Tosiaan asutaan miehen kanssa täällä Vantaalla ja käyn töissä ja samalla koulussa. :) Anteeksi kovasti hiljaiselo, en edes ajatellut jatkavani blogin kirjoittelua kunnes kaverit yllytti. Saas nähdä miten tää tästä lähtee!

3 kommenttia:

  1. Ihanaa susba, että jatkoit taas! Mäki tein blogin just tätä meikkiaihetta koskien, mut en oo mitää viel kirjottanu(en uskalla)
    T: S Tampereelta :D ps. Löysin meidän cinnamon challengen yks päivä :Ddddd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin kadun tätä jo :D Ei vittu cinnamon challenge 😆😆😆

      Poista
  2. JES JES! Oli ikävä sun kirjoituksia! :D

    VastaaPoista

thanks