maanantai 23. syyskuuta 2013

HUH

Muistatteko, kun sanoin, että aion jatkaa tästä lähtien selvinpäin? Wonder how that went down.. Viime viikolla olin neljänä päivänä seitsemästä juhlimassa. Ihan sairasta, ei saanu koulujuttuja tehtyä yhtään. Mutta lauantaina ollut tapahtuma oli kyllä ihan mahtava! Kyseessä oli SügisLäbuPäev, eli toisin sanottuna ratikkaralli. Kuljettin ykkösratikan reittiä ja jäätiin eri paikoissa pois ja tehtiin tehtäviä. Ekana oli vaaterinki, piti tehä sellanen iso rinki vaatteista, ja lisäpisteitä sai jos riisu kokonaan alasti ja joi shotteja. Shotit juotiin, mutta alasti kukaan ei vielä ollut, koska kaikki oli selvinpäin. Oltiin Koplissa, mikä on erittäin pahan näkönen kaupunginosa Tallinnassa. Siis ihan järkyttävän pelottava, se oli täynnä narkkareita ja todistin yhen suoneen pistonkin.. Siellä oli kiva olla sitten ilman paitaa, ja kenkiä, kun maassa oli kuulemma neuloja. Toisena heitettiin kolikkoo, ja jos heitti väärin, joutu joko juomaan shotin tai ottaan vaatteita pois. Ja kahta ei saa tehdä peräkkäin. Eli vuoron perään juotiin ja otettiin vaatteita pois. Ja pahintahan tässä oli se, että juomana oli Vergi, maailman hirvein viina, mä sanoisin sitä ennemmin kyllä lasinpesunesteeks. Onneks jouduin juomaan vaan kerran, kun heitin koko ajan oikein.


Kolmantena heitettiin frisbeetä, ja jos osu puuhun, 0 shottia, jos lähelle puuta, 1 shotti ja jos heitti päin honkia niin 2 shottia. Itehän onneks en joutunut juomaan muutakun aftershotit, että sai lisäpisteitä. Neljäs rasti oli aika tylsä, kuljetettiin kurkkua haaroista toisiin. Vika rasti oli mun kotikonnuilla Kadriorgissa puistossa. Ja se oli ihan huikea. Eka juotiin shotti, sitten pyörittiin kepin kanssa kymmenen kertaa ympäri ja sit yritettiin juosta takasin ja nopein voitti. Seuraavaks piti kuljettaa shottilasia suusta suuhun ringissä. Ja sitten lopuksi päätin hoitaa homman kotiin ja hankkia ainakin 500 lisäpistettä meidän joukkueelle hyppäämällä Kadriorgin puiston ns. puroon. Illalla jatkoilla tää uhrautuminen palkittiin ja meidän joukkue voitti. Nyt maksan korkojen kanssa tota tyhmyyttä takasin, koska olo on kun jyrän alle jääneellä. Oon ihan kipee. :(


Mut hei, jos ootte Tallinnassa, menkää tsekkaan baari nimeltä Satumaa. Sen omistaa suomalainen symppis mies, ja mua kävi hirveesti sääliks kun se paikka oli ihan autio ja oikeesti ihan sairaan hieno! Laulettiin siellä muutamat karaoket. Sieltä kun lähettiin, olin jo ihan nukkuvalmis, mutta halusin kerrankin jatkaa iltaa kuuteen asti, kun kaikki aina on selittäny kuinka kauan niillä on venyny ilta. No kuuteen asti menikin, ja lähin käppäileen taksia kohti kun meijät häädettiin baarista sulkemisaikaan.


Tällä viikolla en aio juhlia kertaakaan, koska haluun päästä takas raiteille koulun kanssa (kuulostaa niin surulliselta:D) ja parannella tän mun kipeyteni. Tollasiin toiminnallisiin tapahtumiin aion kyllä osallistua, mutta enää ei jaksa juhlii vaan juhlimisen ilosta. Mutta oonpahan ainakin saanut paaaljon uusia kavereita ja tuttavuuksia. Ihan parasta :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

thanks